Eesti English По-русски
Українською
Віза » Документи, необхідні для оформлення візи за категоріями »

Документи, необхідні для оформлення візи за категоріями

news Ділова подорож
news Журналісти
news Відвідання родичів або друзів
news Офіційна подорож
news Водії вантажних та пасажирських перевезень
news Член сім’ї громадянина Європейського Союзу
news Родичі, які відвідують церемонію поховання
news Особи, які відвідують місця поховання
news Учасники офіційних програм обміну, організованих містами-побратимами
news Персонал міжнародних поїздів
news Туризм
news Навчання
news Робота (Працевлаштування)

Стандартна Шенгенська Короткотермінова віза (категорія С) не надає іноземцю права працювати на території Естонії.

Для того, щоб працювати на території Естонії Вам необхідно подати документи або на Довгострокову національну естонську візу (категорія D) – у разі короткотермінової роботи (до 180 днів перебування протягом 1 року ), або на Дозвіл на проживання для роботи (на більш довгий термін).

Довгострокова віза (категорія D) ередбачена для:

  • роботи (працевлаштування);
  • почесних консулів Естонії;
  • акредитованих при МЗС Естонії журналістів, що представляють іноземні ЗМІ
  • членів сім’ї вищезазначених категорій.

Довгострокова віза (категорія D) не передбачена для стандартних короткотермінових ділових/службових поїздок.


Клопотання на візу категорії D подаються тільки в Посольстві на Пушкінській 43б у Києві в порядку живої черги з 10.00 по 11.30!

NB! Групи на D візу від 5 чоловік повинні попередньо записатися на прийом за тел 044 590 24 40!

news Участь у наукових, культурних та мистецьких заходах, та міжнародних спортивних змаганнях
news Лікування
news Інша мета поїздки
news Як і куди подати документи (візове клопотання)?
news Дітям до 18 років (обов’язкова додаткова інформація)
news Додаткове підтвердження наявності фінансової забезпеченості та наміру повернення

TopBack

© Eesti Suursaatkond Kiievis Puškinska tn 43B, Kiev 01901, Ukraina tel. (380 44) 590 07 80, e-mail: Embassy.kyiv@mfa.ee